Υπολογιστές στη Βιβλιοθήκη

Σε αυτή τη περιοχή θα βρείτε πληροφορίες για τους υπολογιστές στις βιβλιοθήκες μας, καθώς και την ασύρματη πρόσβαση στο Internet που παρέχεται σε αυτές, αλλά και τους χώρους όπου μπορεί κανείς να εργαστεί σε υπολογιστή ή laptop στη βιβλιοθήκη.

Laptop συνδέσεις (σπουδαστές του UOWM, σχολές και προσωπικό):

Ασύρματη πρόσβαση είναι διαθέσιμη σε βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα στα τμήματα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και Μηχανολόγων Μηχανικών στη Κοζάνη, παρέχεται ασύρματο δίκτυο σε όλο το κτίριο για οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει πρόσβαση στο Internet. Στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στη βιβλιοθήκη, όπου μπορεί όποιος θέλει, σπουδαστής, καθηγητής ή εξωπανεπιστημιακός, να φέρει το δικό του laptop και να εργαστεί πάνω σε μια εργασία ή απλά να βρεί χρήσιμες πληροφορίες, αξιοποιώντας το ασύρματο Internet, άλλα και έχοντας άμεση πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και το υλικό που προσφέρει.

Σημείωση: Ο χώρος αυτός είναι διαθέσιμος τις ώρες κατά τις οποίες λειτουργεί και η βιβλιοθήκη.
Για να δείτε τις ώρες λειτουργίας των βιβλιοθηκών ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Ώρες λειτουργίας.

Επίσης, στα τμήματα του Πανεπιστημίου, όπου στεγάζονται οι βιβλιοθήκες, υπάρχουν εργαστήρια με υπολογιστές στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι φοιτητές και εκπαιδευτικοί, και κατά τις ώρες που δεν γίνονται μαθήματα να αξιοποιούν το Internet για σύνδεση στο site.

computers1.jpg computers2