Δωρεά στη Βιβλιοθήκη

Εδώ θα μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε στις βιβλιοθήκες μας, με το να γίνετε φίλος και να βοηθήσετε στη διεξαγωγή του καθήκοντος του Πανεπιστημίου προς τη δημόσια παιδεία και έρευνα.

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε φίλος της Βιβλιοθήκης!

Η εκστρατεία για την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου είναι το δικό σας site με τις ειδήσεις σχετικά με τη Βιβλιοθήκη του ΠΔΜ, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εκδόσεων, τα χαρακτηριστικά των οπαδών μας, συμβουλές για το πώς οι απόφοιτοι και φίλοι μπορούν να απολαύσουν τα εκθέματα και τις συλλογές μας, και πολλά άλλα.

Μιας και η βιβλιοθήκη του Τ.Μ.Π.Τ της Κοζάνης ιδρύθηκε το 2007 και το υλικό της συνεχώς εμπλουτίζεται, είναι σημαντική η ύπαρξή της για την εκπλήρωση του έργου της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου. Η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου της βιβλιοθήκης αυτής αλλά και όλων των υπολοίπων στο UOWM. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς μεταξύ χιλιάδων φίλων της βιβλιοθήκης οι οποίοι συνεισφέρουν στις συλλογές της, τις υπηρεσίες της, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες.

Για να επικοινωνήσετε με κάποια από τις βιβλιοθήκες καλέστε 23850 55052(Φλώρινα), 2461056511 ή 24610 56610 (Κοζάνη): Επικοινωνία